Aloittaisinko
opinnot
KiRa EMBAssa?


Kiinteistö- ja rakentamisalan Executive MBA – uutta perspektiiviä ja ahaa-elämyksiä

 

Kiinkon ja Tampereen yliopiston yh­dessä järjestämä Kiinteistö- ja rakentamisalan Executive MBA 5 -ohjelma alkaa 11.6.2024.

Koulutus antaa kiinteistö- ja rakentamisalan avain­tehtävissä toimiville ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää joh­tajuutta ja samalla parantaa yritystoiminnan kehittymisen ja menesty­misen edellytyksiä. Saat vahvan liikkeenjohtamisen koulutuksen lisäksi uusia liikeideoita, yhteistyökumppaneita ja johtamisen työkaluja.

KiRa EMBAssa pääset kuulemaan ja keskustelemaan mm. alan erilaisista murroskohdista ja globaaleista kehitystrendeistä sekä siitä, miten ne vaikuttavat Suomessa. Ohjelma auttaa sinua havait­semaan, miten olla edelläkävijä murrosvoimien hyödyntämisessä. Lisäksi laajennat verkostojasi ja luot kontakteja lähijak­soilla ja ulkomaan opintomatkalla.

Ohjelma kohdistuu johtamisen kehittämiseen kolmella eri tasolla:

  1. Liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämisen näkökulma
  2. Ihmisten johtamisen näkökulma
  3. Yksilön kehittymisen ja johtajana kasvamisen näkökulma

Koulutuksen aikataulu, hinta ja hakeutuminen koulutukseen

Koulutus toteutetaan aikavälillä 11.6.2024-18.9.2026

Haku päättyy 17.5.2024.

Koulutuksen hinta on 37 500.00 € + 24 % alv (yht. 46 500 €).

Koulutuksesta laaditaan koulutussopimus, jossa määritellään maksuerät. Laskutus tapahtuu lähtökohtaisesti kuudessa erässä koulutuksen aikana.

Mikäli osallistuja on suorittanut Kiinkon, Tampereen yliopiston tai muiden korkeakoulujen liikkeenjohtamisen tai kiinteistö- ja rakennusalan johtamisen opintoja, voi niitä hyödyntää tässä ohjelmassa. Hyväksiluettavia opintoja voi olla enintään 10 opintopistettä, jolloin hyvitys koulutuksen hinnasta on 3000 euroa. Hyväksiluettavia koulutuksia ovat esimerkiksi KiRa JOKO, Rakennuttamisen johtaminen RAPS ja Kiinteistöliiketoiminnan johtaminen PGP.

Hae 17.5.2024 mennessä!

Jarno Tuimala
Kiinko

puh. +358 40 726 5346
jarno.tuimala@kiinko.fi

Anu Karvonen
Kiinko

puh. +358 40 824 5989
anu.karvonen@kiinko.fi

Minna Miettinen
Tampereen yliopisto

puh. +358 40 190 1316
minna.miettinen@tuni.fi

OPISKELIJOIDEN KOKEMUKSIA


Kiinteistö- ja rakennusalan kehittymisen kannalta KiRa EMBA on tärkeä ja hieno koulutus. Luennot ovat kattavasti tietoja ja taitoja, jotka ovat yhteydessä päivittäiseen työhön ja laajentavat näkemyksiä.”

Toimitusjohtaja Kari Asiala, Leijonaverkot Oy


Opiskelu on aivan mielettömän hauskaa, inspiroivaa ja energisoivaa. Aktiivisessa ryhmässä keskustelut ovat olleet alusta lähtien välittömiä
ja ovat samalla kehittäneet verkostojani.”

Kiinteistösijoitusjohtaja Päivi Tomula, Pontos Oy

Lue lisää Kokemuksia KiRa EMBAsta