Ensimmäinen KiRa EMBA päätöksessä – muutoksen siemen on istutettu

Ensimmäinen KiRa EMBA päätöksessä – muutoksen siemen on istutettu
Suomen ensimmäisen Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA -ryhmän valmistujaisia vietettiin 22.3. Tampereella.
Lähes kahden ja puolen vuoden opiskelut päätettiin juhlavissa tunnelmissa, kun valmistuvien todistukset jaettiin illallistilaisuudessa Finlaysonin Palatsissa.

Kuvassa päätöstilaisuuteen osallistuneet KiRa EMBA 1 -opiskelijat: eturivi Jaana Lehto, Pirjo Varjoranta, Eerika Hyry, Mikko Niskanen, Sami Päivärinta, Veli-Pekka Into ja Teemu Hagner; toinen rivi Petri Salonen; kolmas rivi Magnus Nygård, Timo Laaksonen ja Juha Uotila; neljäs rivi Juha Niskanen, Ville Vuorijärvi ja Mika Savolainen; takarivi Esa Kankainen, Miikka Seppänen, Raimo Hätälä ja Eero Kettunen.

Valmistumispäivän mietteitä kiteytti toinen kurssinvanhimmaksi valituista, Mika Savolainen. Savolaisen mielestä tärkeintä antia olivat ihmiset, ystävät ja verkostoituminen. Hän totesi, että kurssilaisten velvollisuus ensimmäisenä KiRa EMBA -ryhmänä on viedä rohkeasti saatua osaamista ja oppeja omaan organisaatioon. Koulutus on antanut mahdollisuuden kehittää osaamista ja tuoda merkittävää muutosta alalle. Muutoksen siemen on istutettu.

Valmistuvaa ryhmää onnittelivat Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala, liiketoimintajohtaja Anu Karvonen sekä Tampereen yliopiston dekaani Antti Lönnqvist ja ohjelmajohtaja Markku Sotarauta.

Yhdessä kehittämistä ja tekemistä loppuun saakka
Tunnelmassa oli aistittavissa iloa ja myös helpotusta siitä, että opinnot oli saatettu loppuun. Opiskelija Jaana Lehdon sanoin: ”Vasta lopussa huomaa, miten monipuolinen ja antoisa matka on ollut.”. Ilmassa oli hiukan haikeutta siitä, että tiiviiksi muotoutunut ryhmä ei enää lähipäivillä tapaisi. Yhteydenpito jatkuu ryhmän organisoimissa jatkotapaamisissa sekä EMBA-ryhmien omassa että Kiinkon johtamiskoulutusten alumnissa.

Lämpimät onnittelut koko ryhmälle hienosta saavutuksesta!

*****

Haluaisitko olla vastaanottamassa omaa KiRA EMBA -todistustasi huhtikuussa 2022?

Hakuaika marraskuussa 2019 käynnistyvään ryhmään on alkanut. Tutustu ja hae ohjelmaan nyt!